Kdo je vaš mojster?

Sem radoživ,  radoveden   in ambiciozen v iskanju vedno novih izzivov v poslovnem in zasebnem življenju. V poslovnem življenju iščem vedno nove rešitve, ki bi mi olajšale delo in s tem dvignilo kakovost  mojih storitev. V privatnem življenju pa mi je največji izziv jadralno letenje. In prav slednje zahteva izjemno natančnost in samodisciplino, kar mi  zelo pomaga tudi v poslovnem življenju. Beseda nemogoče zamene ne obstaja.

Šport je bil v mojem življenju stalnica. Hokej je bil vedno moja prva ljubezen, ki sem jo končal z dolgoletno kariero hokejskega sodnika. Pa tudi kasneje se je športna pot nadaljevala na kolesu, saj je za menoj kar nekaj kolesarskih maratonov, med njimi tudi večini poznam maraton Franja.

Slikopleskarstvo je zašlo v moje življenje čisto slučajno. Leta 1991 sem bil brez prihodkov in v pričakovanju prvega otroka. V cilju, da bi si popravil finančno stanje pred rojstvom prve hčerke, sem se honorarno zaposlil pri prijatelju, ki je ravnokar prevzel obrt od očeta. Delo naj bi bilo začasnoampak se to ni zgodilo.

Pri prijatelju sem ostal zaposlen 10 let kot pomočnik, kasneje pa kot skupino vodja.

Po 10 letih sem sklenil, da potrebujem nov izziv in da je slikopleskarstvo preteklost. Zaposlil sem se v podjetju Celi svet, bolj znano kot trgovska veriga 100 tolarjev shop. Najprej  kot skladiščni manipulant, nato kot vodja skladišča in kasneje kot urednik reklamnih letakov in to vse v enem letu.

Kmalu sem spoznal, da to delo ni zame in vedno bolj sem pogrešal vonj po barvi in dinamičnem delu na terenu. Po kratkem premisleku sem odšel na zavod  za zaposlovanje, kjer sem ob financiranju in pomoči zavoda odprl svoje podjetje: Zaključna gradbena dela Iztok Strel s.p.

In to delo – slikopleskarja - z vsem srcem in ljubeznijo opravljam še danes.

Iztok Strel s.p.