Pleskanje: Pleskanje - barvanje v vseh mogočih tehnikah. Klasično na belo, in v    vseh barvah. Tako v pastelnih kot intenzivnih barvah. Z vsemi materiali: Jupol, latex antinikotinska barva

Pleskanje betonskih površin: Takril v vseh barvnih odtenkih

Pleskanje z epoxi barvami: Delavnice, terace v vseh barvnih odtenkih.

 Kitanje – glajenje: Novo gradnjo si ne moremo zamisliti brez fino gladkih sten. Pa tudi pri obnovi stanovanja se stranke vedno bolj odločajo za glajenje sten in stropov. Kitanje – glajenje normalno (zidarsko) ometanih površin ali pa betonskih površin za nas ni nobena težava.

 Pleskanje oken, vrat …: Prepleskamo, prebarvamo tudi vsa vrata in okna, obnovimo lesene omare, napušče, skratka vsaki leseni površini dodamo nov pridih in življenje.

 Pleskanje kovine: Se pravi kovinskih izdelkov. Vrat oken stopnic ograj železne konstrukcije, garažna vrata … . Torej vse kar potrebuje zaščito pred rjo ali pa pa le odstranitev le te. Tudi pleskanje – barvanje radiatorjev.

 Dekorativno - okrasno pleskanje: Marmorin, bavalit, odtisi z gobico, notranja fasadna dekoracija, tehnike z omelom in še in še …. .

 Pleskanje napušča: Pri majhnih stavbah lahko uporabimo lestev drugače pa je obvezen gradbeni oder, ki ga stranka priskrbi sama.

 Pleskanje fasad: : Pri majhnih stavbah lahko uporabimo lestev drugače pa je obvezen gradbeni oder, ki ga stranka priskrbi sama.

 Obdelava Knauf sten: Bandažiranje in kitanje že postavljenih montažnih sten sistema knauf ali rigips.

 Vgradnja vseh vrst vogalnikov: Plastične ali vse vrste kovinskih vogalnikov.

 Sanacija kapilarnih vlag in plesni: Za nadaljevanje klikni tu.

 Knauf montažne stene: Postavitev manj zahtevnih projektov sistema knauf ter njihova končna obdelava.

 Polaganje laminata: V primeru, ko gre za male projekte in ne dobite primernega izvajalca vam z veseljem pomagamo

 Nezahtevna elektro instalacija: V primeru, ko gre za male projekte in ne dobite primernega izvajalca vam z veseljem pomagamo

 

 Pomoč in svetovanje: Pokličite za nasvet in vam bomo z veseljem brezplačno pomagali

Partnerji: